Arvamusfestival sünnib kodanikualgatusena ning saab teoks tänu vabatahtlikule tööle ja heade toetajate abile. Usume, et tasakaaluka aruteluga saab luua paremat Eestit ja maailma. Tänavu toimus Paides juba üheksas Arvamusfestival, mida külastas kahel päeval kokku üle 5000 inimese erinevatest kogukondadest, et üksteist kuulates ja olulistel teemadel vesteldes luua paremat arusaamist endast, teineteisest ja meid ümbritsevast.

Festivali meeskonna energia on erakordne ja ettevalmistuse viis ainulaadne. Oleme üheskoos kasvanud – tuumikmeeskond töötab aastaringselt ning festivali õnnestumisse panustab igal aastal 250 vabatahtlikku. 

Otsime oma meeskonda 

TURUNDUS- JA KOMMUNIKATSIOONIJUHTI

Meiega saad:

  • Luua ja ellu viia turundus-ja kommunikatsioonivaldkonna strateegia;
  • Luua vabatahtlikest koosnev meeskond, kellega ühiselt erinevates valdkondades unistusi ellu viia;
  • Korraldada Arvamusfestivali meediasuhtlust;
  • Arendada Arvamusfestivali digikanaleid ning sotsiaalmeediat;
  • Algatada koostööprojekte ja arendada sponsorsuhteid;
  • Arvamusfestivali tuumiku liikmena kujundada festivali tulevikku.

Meilt saad:

  • Ägeda ja missiooniga töötava meeskonna, kellega ühiseid eesmärke ellu viia;
  • Paindliku tööaja (osalise koormusega) ja hea töötasu;
  • Võimaluse töötada nii meie Paide kontoris kui ükskõik, kus mujal maailma otsas.

Julgustame Sind kandideerima hoolimata sellest kui pikk on olnud Sinu senine kogemus turunduse ja kommunikatsiooni valdkonnas. Meile on eelkõige oluline, et Sulle läheb korda see, mille eest Arvamusfestival seisab. 

Oma CV koos kaaskirjaga palume saata aadressile kaspar.tammist@arvamusfestival.ee hiljemalt 27. oktoobriks 2021. Kaaskirjast loodame lähemalt lugeda, miks Arvamusfestivali väärtused Sind kõnetavad ning miks tunned, et just Arvamusfestival võiks olla Sinu järgmine tööalane samm. 

Lisainfo ja kontakt: 

Kaspar Tammist
Arvamusfestivali eestvedaja
kaspar.tammist@arvamusfestival.ee
5801 0018