AF alatiim suvi 2014Arvamusfestival ootab oma meeskonda uusi ja toredaid vabatahtlikke Järvamaalt, kes oleksid huvitatud festivali korraldusele kaasa aitama nii enne festivali kui ka selle ajal.

«Ootame häid inimesi, kes tahaksid tulla ja panustada väikese tükikese, et festival õnnestuks,» ütles arvamusfestivali vabatahtlike kaasaja Martin Meitern. «Vabatahtlik töö annab palju uusi ideid ja kuhjaga uusi tuttavaid. Inspiratsioon, mida sellest võib saada, on kirjeldamatu.»

Need, kes soovivad juba kevadel käed külge lüüa, peaksid endast 1. aprilliks märku andma aadressil martin.meitern@arvamusfestival.ee.

Järvamaa noored, kes tahaksid olla abiks festivali ajal, võiksid endast märku anda aprilli keskpaigaks. Appi saab tulla ka 2. mail, mil on üle-eestiline talgupäev ja festivalimeeskond koristab Paide Vallimäge.

«Vabatahtlik töö võib anda kogemuse valdkonnast, kus sa varem ei ole võib-olla midagi teinud, see annab võimaluse katsetada uusi asju, et näha, mis sulle meeldib,» selgitas Meitern. «Meeleolu, mis festivalil valitseb, on keeruline leida Paide tehisjärve äärest või mõnest teisest Eesti paigast. Nii et miks mitte kutsuda sõbrad kaasa, teha koos toredat asja ja saada uusi kogemusi!»

Järva Teataja, 26.03
“Arvamusfestival otsib vabatahtlikke”

Leave a comment