Arvamusfestivali lõpetab sel aastal kontsert Paide vallimäel, kus üles astuvad Vaiko Eplik ja Eliit.

„Paides on meil omad üllatused varuks,“ rääkis Eplik. „Hiljuti tähistasime bändiga 20 aasta möödumist Claire’s Birthday esimesest albumist Venus. Kindlasti kuuleb midagi ka sellest kavast ja muidugi publikulemmikuid läbi aegade.“

Kontsert toimub festivaliklubis pärast Vabariigi Presidendi, õiguskantsleri ja Riigikohtu esimehe arutelu.

Vaiko Eplik tuleb tänavu Arvamusfestivalile kolmandat korda, lisaks kontserdile kuuleb muusikut ka arvamust avaldamas. „Arvamusfestival on väga vajalik ettevõtmine. Elan huviga kaasa ning sel aastal olen ka ühes vestluses servapidi osaline. Tuleb põnev nädalalõpp,“ ütles ta.

Lisaks festivalile satub Eplik Paidesse ka muudel põhjustel. „Paidega seovad mind mitmed head sõbrad ansamblist Ans. Andur ja minu Paides elav tädi Sirje. Külastan Paidet rõõmuga ja igal võimalusel,“ lisas muusik.

Festivaliklubi asub Paide Vallimäe kõige kesksemal alal, kus asjalikud arutelud vahelduvad muusika ning muude ettevõtmistega. Klubi on koht, kus nautida puhkehetke ning saada osa diskussioonidest.

Vaiko Epliku ja Eliidi kontsert algab laupäeval kell 22.00, sinna pääseb Arvamusfestivali priipääsme olemasolul.

foto autor: Sander Hiire