Tõsilugu – Arvamusfestivalini on aega täpselt üks kuu (juba?! Kuhu see aeg küll lendab?) ja tänasest on sul võimalik kindlustada koht Arvamusfestivali külastajate hulgas. Seda saad teha, kui lähed https://2021.arvamusfestival.ee/pilet/ . Üritus on kõigile jätkuvalt tasuta, ent arutelukultuuri saad toetada ka annetusega.

Kui soovid olla kohal nii reedel kui ka laupäeval, siis registreeri end mõlemaks päevaks eraldi. Palun ole piletite registreerimisel mõistlik ning pane kirja vaid inimesed, kes päriselt sinuga koos festivalile tulevad – sinna alla käivad ka lapsed.

Samuti anna aegsasti teada, kui sa üldse tulla ei saa – nii saame pileti tagasi teiste hulka liita ning sinu asemel saab festivali külastada keegi teine. Selleks saada palun enda nimi ja tühistuspalve pilet@arvamusfestival.ee

Festivali ajakava www.arvamusfestival.ee/kava

Täna paneme üles 1200 piletit mõlemaks päevaks ning 31. juulil ülejäänud pääsmed.