Tagasi kava juurde
Rohepööre toidulaual.Kas närime oksa, millel istume?
Ürituse lava: Maa ala
Rohepööre ja „Talust taldrikule” strateegia on viimase aja kuumad teemad. Need puudutavad meie kõigi toidulauda. Kas rohepööre meie toidulaual on võimalik ning kuidas seda saavutada? Arutleme selle üle, millised on võimalused ning takistused planeedisõbraliku toidu valiku teel. Proovime aru saada, kui palju kõnetab rohepööre toidulaual l inimesi laiemalt ja kui palju üldse teatakse toidu keskkonnamõjust. Publik saab sõna sekka ja planeedisõbraliku ampsu põske!
Detailid
Arutelu keel:
Eesti
Arutelu juht:
Silvia Lotman (Eestimaa Looduse Fond)
Osalejad:
Siim Tiidemann (Maaeluministeerium, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler), Laura Truija (keskkonnasõbraliku toidu entusiast), Annely Holm (Muhu Liha Tulundusühistu), Ülle Prommik (Tartu linn, Tervishoiuteenistus, tervisespetsialist), Dan Prits (Köömen Catering)